Tjenester > Regnskapsføring

Regnskapsføring

Vi fører regnskap for små og mellomstore bedrifter.


Vi tilbyr regnskapstjenester på et høyt faglig nivå. Regnskapsføring handler både om å føre regnskapet riktig og til rett tid. Debet og kreditreskontrobillaginngående og utgående merverdiavgift er begreper vi bruker daglig, men som kanskje ikke er like kjent for deg. Du kan konsentrere deg om det du er best på og kan om du ønsker overlate hele eller deler av økonomifunksjonen til oss. Vi kan hjelpe deg med det meste.

 

Slik jobber våre regnskapsførere

Alle våre kunder får sin personlige regnskapsfører. Regnskapsføreren blir både din kontaktperson og den som fører ditt regnskap. På denne måten får du tett dialog med den som utfører arbeidet for deg og din bedrift.

I vårt kollegium fokuserer vi på å dele kunnskap, kompetanse og våre erfaringer med hverandre slik at du skal få en så god regnskapstjeneste som mulig.

Gjennom 25 års erfaring har vi opparbeidet gode rutiner innen hele fagfeltet regnskap, og tilbyr følgende tjenester:

 

  • Regnskapsføring for alle typer selskaper innen de fleste bransjer
  • Papirløst regnskap med mulighet for egen tilgang til regnskap og rapporter (LINK)
  • Rapportering til daglig leder/styre etter avtalte frister og behov
  • Lønnsadministrasjon med offentlig rapportering
  • Remittering fakturering
  • Purre- og inkassotjenester

 

Hvem fører vi regnskap for?

Bredden blant våre kunder er stor. De minste bedriftene har bare én ansatt, mens de største har flere hundre.

Våre kunder befinner seg i forskjellige bransjer, eksempelvis offshore, helsesektor, sjømatnæring, shipping, IT, servicenæring og butikkdrift.

 

Kontakt oss!

Det er viktig for oss at du skal kunne bli kjent med oss før du tar en endelig avgjørelse på om du vil bruke oss. Ta derfor kontakt med daglig leder Egil Nerland (egil@okonomiogregnskap.no eller tlf 70 13 11 38) for et uforpliktende møte eller spørsmål om våre tjenester.