Tjenester > Fakturering

Fakturering

La oss håndtere faktureringen for din bedrift, så kan du fokusere på det du skal gjøre.

Fakturering inneholder mange elementer. Alt fra oppsett av innhold, produktlinjer, stykkpris osv. Deretter finnes det flere forskjellige måter å påminne eventuelle skyldnere.

Som kunde av Økonomi og Regnskap, kan du gjøre hele eller deler av jobben selv. Du kan også sette ut alt til oss.

Vi benytter selv kjente økonomissystem som Visma og vi kjenner til de fleste systemer som er på markedet i dag. Vi har kompetansen som skal til for å integrere dine rutiner og dine system hos oss. Alternativt at vi kopler oss på det regnskapssystemet som du allerede benytter i dag.

Våre regnskapsførere er opptatt av at så mye som mulig, skal kunne gjøres elektronisk. Dette forenkler både ditt og vårt arbeid. Vi er derfor opptatt av å hele tiden utvikle oss innenfor det siste innen elektronisk bilagshåndtering.

Inkasso

Vi har samarbeid med en rekke inkassobyråer slik at du til enhver tid kan få den beste leverandøren på inkasso og inndrivelse av ubetalte krav. Det finnes en rekke slike tjenester, som vi har oversikt over, som kan levere deg en "no cure - no pay"-løsning. Får du ikke inn utestående krav, betaler du heller ingenting for denne tjenesten.

 

Slik kan du outsource faktureringen til oss

Vi trenger en oversikt over hva som skal faktureres, til hvilken tid og med antall dager forfall. Dersom det er gjentakende fakturering med samme beløp, forteller du oss hvor ofte det skal faktureres. Er det med ulike beløp eller tidsintervaller avtaler vi hvordan vi skal samarbeide om dette. Vanligvis får vi Excel-dokumenter fra kundene våre pr e-post.

Du fører kanskje i Excel allerede? Det er tilstrekkelig at du deler disse dokumentene med oss og viser oss hvordan du bruker dette.

 

Prøv å sette ut faktureringen til oss

La oss vise deg hvordan vi kan spare deg og din bedrift for mye tid.

Kontakt oss for å prøve våre faktureringstjenester uten binding.